Workshop Agenda

Tijdens de dag ga je leren om de energetische Soul Body Fusion® techniek toe te leren passen op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen op de vingertoppen van de ontvanger legt.

Het is een makkelijke, snelle en hele krachtige techniek want je laat de zielsenergie het werk doen. De zielsenergie komt in het lichaam en omdat de zielsenergie de hoogste frequentie heeft die er bestaat kunnen blokkades op alle niveaus moeiteloos verdwijnen.

Dat kan een leven geven met veel meer Flow, kracht, gezondheid en geluk. Ik heb zelf elke dag een fijnere dag ermee als ik me 5 minuten per dag afstem op mijn zielsenergie doordat ik onmiddelijk stijg in frequentie en mijn hoofd er stiller van wordt. Ook heb ik er al veel mensen mee mogen helpen in hun kracht te komen, te stijgen in frequentie en blokkades te laten verdwijnen.

De dag begint met een stukje uitleg over hoe het werkt en waar het vandaan komt en daarna ga je het toe leren passen op een mede-cursist en ben je oefenpersoon van dezelfde mede-cursist.
Een Soul Body Fusion sessie duurt slechts 2×10 minuten! Daarna is er weer een stukje uitleg waarin je leert hoe je het op kinderen en dieren toe leert passen en tot slot leer je het toepassen op jezelf. Ook leer je het toepassen op volwassenen, kinderen en dieren op afstand.

Je leert alles dus in 1 dag.

Ik heb een youtube kanaal met ervaringen van mensen over de workshop en over de initiaties die ik geef maar die verder los staan van Soul Body Fusion.

https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

De dag duurt van 10.00 tot 17.00 en na afloop krijg je het internationale Soul Body Fusion® practitioner certificaat.

Je hebt geen vooropleiding nodig om de workshop te volgen, iedereen kan het leren! Lees ervaringen van anderen: Soul Body Fusion ervaringen en gun jezelf het leren van deze techniek waar je de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben.

Wil je de workshop gratis volgen kijk dan hier: gratis workshop

sbf banner international

 

 

 

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de Soul Body Fusion® workshopdag.

– Snelle spirituele groei
– Meer energie
– Meer zelfvertrouwen
– Blijer
– Gelukkiger
– Meer in je kracht staan
– Gezonder
– Paranormale gaven worden sterker of ontwaken
– Beter grenzen aan kunnen geven
– Helemaal in je lichaam zijn
– Kosmisch geaard zijn
– Geactiveerd hartchakra

De workshop duurt 1 dag en begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30) en duurt tot (ongeveer) 17.00 uur.

Hoe geef je je op voor de workshop:

Je kunt je opgeven door een mail te sturen met je naam, telefoonnumer en de workshopdatum van jouw keuze: info@urpichai.nl. Vermeld ook of je particulier of zakelijk meedoet en de naam die je op het certificaat wilt hebben dat je krijgt na afloop van de workshop. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-54 797 322) Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden onderaan de pagina.

Workshop data en locaties:

Onderstaande workshops zijn, tenzij anders vermeld, voor particulieren en therapeuten en  tevens erkend door KTNO als Bijscholing op MBO niveau voor de BATC (categorie Energie) en de NVST. (voor alle andere verenigingen zie bijscholing)

De workshop duurt 1 dag (vooropleiding niet nodig) en de data van de komende workshops zijn: (in overleg kan de workshop ook bij jou thuis gegeven worden, meer info vind je hier:
Thuisworkshops

Zaterdag 16 juni                       Arnhem-Zuid (Driel) Alleen voor HBO Therapeuten (leden van de BATC, NVST, VVET, VBAG en LVNG krijgen studiepunten voor deze dag)

Zondag 17 juni                        Arnhem-Zuid (Driel) in een yurt! (Of deels onder ons schaduwrijke paviljoen naast de yurt)

Zondag 8 juli                            Arnhem-Zuid (Driel) in een yurt! (Of deels onder ons schaduwrijke paviljoen naast de yurt)

Zondag 15 juli                          Arnhem-Zuid, groeimiddag van 14.00 – 17.00 voor mensen die al Soul Body Fusion practitioner zijn. Uitwisseling van ervaringen en je geeft en ontvangt een Soul Body Fusion sessie. Kosten € 79,-.

Zondag 2 september             Arnhem-Zuid (Driel) in een yurt!

Zaterdag 8 september           Arnhem-Zuid, groeimiddag van 14.00 – 17.00 voor mensen die al Soul Body Fusion practitioner zijn. Uitwisseling van ervaringen en je geeft en ontvangt een Soul Body Fusion sessie. Kosten € 79,-.

De workshops in Goes worden gegeven bij Centrum ‘t Westlicht, de workshops in Breda worden gegeven bij Centrum Zuiderlicht. De workshops in Beekbergen worden gegeven bij centrum Bronkracht. (tenzij anders aangegeven)

Tenzij anders aangegeven zijn er nog plaatsen voor de workshop beschikbaar.

De bijdrage voor de workshop is:

€ 121,- incl. btw voor particuliere deelname
€ 121,- excl. btw voor zakelijke deelname

€ 95,- incl. btw voor fulltime studenten**
€ 95,- incl. btw voor mensen met een (gezins)inkomen op of onder bijstandsniveau

Herhaling van de workshop

Je leert alles over Soul Body Fusion de eerste keer dat je de workshop volgt en de meeste mensen ervaren een transformatie na de workshop. Door de workshop te herhalen kun je die transformatie nog verdiepen en bekrachtigen.

Als je de workshop herhaalt en je neemt iemand mee die de workshop voor de 1e keer volgt dan betaal je zelf slechts € 79,- ipv 121,-. De extra deelnemer betaalt het normale tarief (zie boven).

De bijdrage voor het herhalen van de workshop is:

€ 79,- incl. btw bij herhaling van de workshop (particulier, je neemt een extra deelnemer mee)
€ 79,- excl. btw bij herhaling van de workshop (zakelijk, je neemt een extra deelnemer mee)
€ 121,-  incl. btw bij herhaling van de workshop (particulier)
€ 121,- excl. btw bij herhaling van de workshop (zakelijk)

Je kunt het effect van de workshop nog versterken door voor of na de workshop 3 of meer persoonlijke sessies bij mij te doen. Zie Persoonlijke sessies. Je krijgt dan 3 x als bonus de Sun Disc Codes en 3x als bonsus een DNA activatie. Voor meer informatie over de codes, activaties en initiaties die ik geef zie hier: Codes & Initiaties

Bij particuliere deelname krijg je een kwitantie zonder btw vermelding.
Bij zakelijke deelname krijg je een factuur met btw vermelding.
Bij zakelijke deelname kun je een vermelding als Soul Body Fusion® practitioner op mijn website krijgen.

Wil je de workshop graag volgen maar is in 1 keer betalen een probleem voor je dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om in delen te betalen. De helft binnen 8 dagen voor de workshop en de andere helft binnen 30 dagen na de workshop. Zet het er even bij in de aanmeldingsmail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Tevens workshops, vanaf 5 personen, in de yurt van Urpi Chai Centrum  voor Bewustwording. Datum in overleg (kan ook doordeweeks).

Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen. Kijk voor alle voorwaarden: Gratis workshop Soul Body Fusion.

** Het tarief voor voltijdstudenten (studerend door ministerie van OCW erkende mbo/hbo of universiteit) is € 95,- incl. btw.

sbf banner international

Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je op erg korte termijn (bijv. 1 á 2 dagen) voor een workshop wil inschrijven, dan is het beter om even telefonisch contact met ons op te nemen: 06-54 797 322

Inschrijfvoorwaarden

 • Je kunt je voor een workshop alleen inschrijven door een mail te sturen naar info@urpichai.nl. Je inschrijving beschouwen we als bindend.
 • Na de inschrijving ontvang je uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop een kwitantie of factuur voor deelname aan de betreffende workshop
 • Je wordt verzocht uw betaling na ontvangst van de kwitantie of factuur over te maken op ASN rekeningnummer NL53ASNB0708271898 t.n.v. A.J. van Dijk, Driel o.v.v. uw naam en factuurnummer
 • Betaling dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum (voor zover van toepassing) en minimaal 8 dagen voor aanvang van de workshop. Indien aanmelding binnen 8 dagen voor aanvang van de workshop geschiedt dan dient de kwitantie of factuur per omegaande te worden overgemaakt
 • Je recht op deelname is pas gegarandeerd zodra de kwitantie of factuur betaald is
 • Uitzonderingen alléén in overleg.
 • Urpi Chai behoudt zich het recht voor de workshop te annuleren bij onvoldoende belangstelling. Ingeschreven deelnemers ontvangen hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk of mondeling bericht, waarna hun verplichtingen vervallen. Aan hen worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht. In overleg kan de inschrijving verplaatst worden naar een volgende workshop

Annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat u door dringende omstandigheden van uw inschrijving moet afzien. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden er wel kosten in rekening gebracht. Na inschrijving zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

 • Meer dan 10 dagen voor de workshop worden u 35 euro administratiekosten in rekening gebracht
 • Binnen 5–10 dagen voor de workshop restitutie van 75% – minus 35 euro administratiekosten
 • Binnen 4 dagen voor de workshop restitutie van 50% – minus 35 euro administratiekosten
 • In gevallen van overmacht kunnen we uw deelname verschuiven naar een andere datum
 • Overmacht ter beoordeling Urpi Chai Centrum voor Bewustwording en aanvraag daarvoor alléén telefonisch
 • Deelname is persoonlijk. Bij verhindering is het echter wel mogelijk een vervanger te laten deelnemen, maar indien er een wachtlijst is, zullen de mensen op de wachtlijst voorgaan. Neem hiervoor contact met ons op